Friday, 12 October 2012

TAHUKAH KAMU ?? Lelaki….

ViewsTAHUKAH KAMU ?? Lelaki….

  
Ø  Kemeja lelaki mempunyai butang di bahagian kanan, manala kemeja wanita mempunyai butang di bahagian   kiri.

Ø     Pada usia tua, wanita mengalami pencambahan rambut. Manakala pada usia yang sama lelaki mengalami masalah kebotakan. Masalah ini berlaku disebabkan produksi berlebihan dari hormone androgen.

Ø    Wanita menghasilkan 2 juta sel telur selama hidupnya sejak dari usia 4 bulan ketika di dalam kandungan la Manakala lelaki akan terus menghasilkan sperma sehinggalah usianya meningkat tua.

Ø     Lelaki sering memikirkan tentang gadis yang meminati mereka tetapi ini tidak bererti mereka meminati gadis berkenaan.

Ø    Kaum lelaki sangat sayangkan ibu mereka.

Ø     Fantasi kaum lelaki tiada hadnya.

Ø  Tinggi pasangan mereka lelaki tidak penting bagi lelaki tetapi berat badan yang menjadi ukuran.

Ø     Lelaki jarang membuat keputusan muktamad.

Ø    Lelaki tidak memilih rupa paras dalam mencari teman wanita, tetapi kekemasan serta pandai membawa diri menjadi ukuran utama dalam mencari pasangan.

Ø   Lelaki sering kali mencari barang permainan contoh patung atau dan lain-lain serta barangan yang mungkin menarik  minat kaum wanita tetapi malang nya mereka sering kali tersalah dalam memilih barang yang diidamkan.

Ø Menurut kajian 18-25% lelaki mengaku pernah membayangkan hari pernikahannya.

Ø     Rata-rata lelaki menonton televisyen selama 90 minit dalam sehari.

Ø    Lelaki lebih senang menjadi perokok berbanding wanita. Lelaki menghisap rokok sekurang-kurangnya 15 batang rokok sehari.

Ø    25% perokok lelaki baru dapat berhenti merokok setelah mencubanya sebanyak empat kali.

Ø   Lelaki sanggup buat apa saja dengan orang yang dia cintai dan sayang.. Lelaki terkini ramai yang pandai memasak daripada wanita. ( ok lah tu ) hehe
No comments:

Post a Comment